+36/23-532-542 info@pamertrans.hu
Oldal kiválasztása

OLASZORSZÁGBAN OTTHON VAGYUNK!

Cégünk története 1999-ben indult Pámer Zoltán E.V. néven, klasszikus „egykocsis” fuvarozóként.

Később ezt bővítette további 2 db 15 tonnás járművel. 2006-ban megalakult a Pámer Trans Kft, immár 7 fuvarozó járművel, majd ezekhez csatlakozott még 2 db 12 tonnás gépkocsi.

Saját teherautóink kizárólag Olaszország- Magyarország között részrakományos árufuvarozást végeznek. A folyamatos fejlődés részeként raktárterületet béreltünk az áruk átrakásának és betárolásának biztosítására.

A piac követelményeihez és megbízóink igényeihez alkalmazkodva gépjárműparkunkat tovább bővítettük

14 db 40 tonnás kamionnal, Illetve a teherforgalom előtt kizárt helyek megközelíthetőségének érdekében belföldön 1 db 7,5 tonnás és 3 db 3,5 tonnás gépkocsival, hogy megbízóink igényeit minél szélesebb spektrumban tudjuk kiszolgálni.

Cégünket fennállása óta a folyamatos fejlődés jellemzi: az évek alatt az „egykocsis” fuvarozóból mára már 25 fuvareszközből álló flottával és 35 állandó alkalmazottal rendelkező vállalkozássá nőtte ki magát.

Szolgáltatásaink

Nemzetközi fuvarozás: 22 db saját tehergépjárművünk minden héten Magyarország- Olaszország viszonylaton végez áruszállítást.

Speditőr munka: Európa egész területén vállaljuk, hogy az árutovábbítást a megbízónk szempontjából a leghatékonyabb módon megszervezzük.

Belföldi fuvarozás: Cégünk rendelkezik kizárólag belföldi viszonylatban mozgó gépjárművekkel annak érdekében, hogy az árukiszállítások még gyorsabbak legyenek.

Raktározás: Bérelt raktárral rendelkezünk Budaörsön, zárt, biztonsági őrrel és kamerával megfigyelt raktárközpontban. A tárolt árukra természetesen biztosítással rendelkezünk.

Az alábbi tehergépjármű parkkal állunk Önök rendelkezésére:.

  • 2 db 3,5 t össztömegű Renault Mascott,
  • 1 db 3,5 t össztömegű Fiat Fiorino,
  • 1 db 7,5 t össztömegű Renault Midlum,
  • 1 db 12 t össztömegű Renault Midlum,
  • 3 db 15 t össztömegű MAN,
  • 1 db 16 t össztömegű IVECO,
  • 5 db 24 t össztömegű Renault Premium,
  • 9 db 24 t össztömegű MAN TGX,

Továbbá igénybe veszünk kizárólagosan leszerződött alvállalkozókat is.